Vodafone Stories

Παπασταθόπουλος: «Ας πάρουμε τη νίκη κι ας αποφασίσει ο Θεός»

Ευχαριστημένος για την ισοπαλία απέναντι στην Ιαπωνία, έπειτα και από την αποβολή του Κατσουράνη, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σύνθημα νίκης απέναντι στην Ακτή από τον Έλληνα διεθνή στόπερ

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία της Εθνικής απέναντι στην Ιαπωνία παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ, με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών παρά τις δύσκολες συνθήκες και έδωσε σύνθημα νίκης απέναντι στην Ακτή την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε στραβά γιατί σε αυτό το επίπεδο αυτή την εποχή και με αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο. Αυτό που κάναμε είναι πολύ σημαντικό. Είναι λογικό που δεχτήκαμε πίεση και έκαναν ευκαιρίες, είναι ένα καλό αποτέλεσμα γιατί με νίκη μπορούμε να ελπίζουμε στην πρόκριση.

Το σκορ με την Κολομβία ήταν πλασματικό, κάναμε λάθη τα οποία παραδεχτήκαμε. Αυτά τα ματς είναι μονά και όποια ομάδα έχει την τύχη με το μέρος της μπορεί να κερδίσει. Θα τα δώσουμε όλα . Ας πάρουμε τέσσερις βαθμούς κι ας αποφασίσει ο θεός αν είναι να μείνουμε έξω από κάποιο άλλο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x