Αγγλία

Παραιτήθηκε ο βοηθός του Κλοπ

Σενάρια ότι ο βοηθός του Γιουργκέν Κλοπ, Ζέλικο Μπούβατς, υπέβαλε την παραίτηση του και πως δεν επιθυμεί να συνεργάζεται πλέον με τον Γερμανό κυκλοφορούν στην Αγγλία, τα οποία διέψευσε η Λίβερπουλ.

Αναστάτωση επικρατεί στην Λίβερπουλ δυο μέρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, αφού ο βοηθός προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ γράφτηκε πως υπέβαλε αιφνιδίως την παραίτηση του.

Ο Ζέλικο Μπούβατς συνεργαζόταν με τον Γερμανό τεχνικό για ολόκληρα 17 χρονιά αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο άντρες είχαν διαφωνίες για τα αγωνιστικά ζητήματα με αποτελεσμένα να μη μιλούν καν κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί στους παίκτες των «κόκκινων», που ζήτησαν ενημέρωση.

Να βάλει τα πράγματα στην θέση τους προσπάθησε η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ που διέψευσε τις φήμες τονίζοντας πως ο Σερβοβόσνιος βοηθός παραμένει στον σύλλογο άλλα δε θα βρίσκεται στο πλευρό του Κλοπ μέχρι το τέλος της σεζόν αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Σε αυτά τα 17 χρόνια έχουν κατακτήσει μαζί δύο πρωταθλήματα Γερμανίας ( 2011-2012), ένα κύπελλο ( 2012 ) και δύο Super Cup (2013,2014).

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x