Stoiximan Super League

Παράσχος: «Δεν φτάνουν οι 25 βαθμοί για παραμονή»

Δύο ακόμα βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα ματς χρειάζεται ο Απόλλων για να καταφέρει να μείνει στην πρώτη κατηγορία σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στην εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πρόσθεσε πως για την παραμονή η «ελαφρά ταξιαρχία» χρειάζεται δύο ακόμη πόντους στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Ημασταν τυχεροί στο πέναλτι και προηγηθήκαμε με ένα κρύο θα έλεγα γκολ που προήλθε από αράουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε πολύ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ρίσκαρε πολύ. Ηταν σημαντικό ότι εκείνος είχε παίξει Σάββατο κι εμείς Κυριακή και δεν είχαμε φρεσκάδα να αντεπεξέλθουμε στην πίεση. Παίξαμε αμυντικά να διατηρήσουμε το σκορ. Με τους 3 βαθμούς θα γλιτώσουμε τη Β’ Εθνική. Καλή Ανάσταση σε όλους σας.

Είχαμε 4 μήνες να κερδίσουμε και κάναμε ένα σερί τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι 25 βαθμοί εκτιμώ ότι δεν θα φτάσουν. Εχουμε δύσκολα ματς με Ολυμπιακό, Τρίπολη και ΑΕΚ. Θα χρειαστούμε άλλους 2 βαθμούς να είμαστε σίγουροι 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x