Stoiximan Super League

Παράσχος: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, η κακοδαιμονία μας συνεχίζεται»

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Νούνο Βαλιέντε.

Η αδυναμία του Αστέρα Τρίπολης να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε ένα ακόμα γκολ στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, ήταν το σημείο αναφοράς των δηλώσεων του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως η αναγκαστική απουσία του Νούνο Βαλιέντε, την τελευταία στιγμή, από την 11άδα του… έδεσε τα χέρια, αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παράσχος:

Για το ματς: «Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος να πετύχουμε μια νίκη. Δυστυχώς η κακοδαιμονία μας συνεχίζεται. Ενώ κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο και θα μπορούσαμε να αυξήσουμε το σκορ, δεν το κάναμε. Νομίζω, πως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική μας προσπάθεια και σε κάποιες εύκολες πάσες θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας πίεζε όλο και περισσότερο αλλά δεν έκανε τις μεγάλες ευκαιρίες αν και είχε την σχετική κατοχή. Το πρόβλημα που εντοπίσαμε ήταν στις στατικές φάσεις, εκεί δηλαδή όπου δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καθώς ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα σ' αυτόν τον τομέα. Συνεχίζουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να πάρουμε ψυχολογία και να ξεφύγουμε από το άγχος. Ήταν όμως και δεμένα τα χέρια μας, δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα ειδικότερα στον χώρο του κέντρου μιας και χάσαμε τον Βαλιέντε. Δεν υπήρχε ο άλλος χαφ ο οποίος θα βοηθούσε την ομάδα να "αναπνεύσει". Ο αγώνας συνεχίζεται. Νομίζω πως με τις επιστροφές θα βρούμε τον καλό μας ρυθμό».

Για το αν επηρέασε το παιχνίδι ο άνεμος στο δεύτερο ημίχρονο: «Όχι, στο δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω ότι κόπασε κιόλας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο αλλά νομίζω πως στο δεύτερο κι αυτή την εύνοια του ανέμου που είχαμε, την χάσαμε».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στις αλλαγές που έκανε: «Στο χώρο του κέντρου υπήρχε ανάγκη για αλλαγή, για μεγαλύτερη ηρεμία. Δεν είχαμε όμως τον παίκτη που θα το έδινε αυτό. Προσπαθήσαμε με τον Κυριακόπουλο. Εκτός του Φράνκο (σ.σ. Μπελόκ) ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στα 90 λεπτά δεν είχαμε κάποιον παίκτη όπως είναι ο Βαλιέντε, ο οποίος θα μας έδινε μια ηρεμία. Και το κυριότερο ότι θα μπορούσε να βοηθήσει και στα στημένα και γενικότερα στην αμυντική λειτουργία αφού είναι ένας δυνατός χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x