Stoiximan Super League

Παράσχος: «Χάσαμε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Στο ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε κατά του Αστέρα Τρίπολης απέδωσε την ήττα των Αρκάδων από την ΑΕΛ ο Γιώργος Παράσχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λάρισα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να νικήσουν στο τέλος, στάθηκε στην κακή αντίδραση της άμυνας στο δεύτερο γκολ και ναι μεν πως μπορεί να μπήκαν σε περιπέτειες, όμως δε φοβάται, λόγω της ποιότητας της ομάδας.

Αναλυτικά: «Είμαστε δικαιολογημένα απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγηθήκαμε κι αν ο διαιτητής δεν έδινε το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα ακόμα τέρμα, καθώς ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι.

Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τη διαιτησία φέτος, αλλά έβαλε την ΑΕΛ στο παιχνίδι από το πουθενά. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ από κακή αμυντική αντίδραση σε στημένη μπάλα, αλλά νομίζω ότι και η φάση του Μανιά είναι πέναλτι υπέρ μας που δεν δόθηκε δυστυχώς.

Μπήκαμε σε περιπέτειες, αλλά η ομάδα μας είναι καλή και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, θα τους πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x