Κύπελλο Ελλάδας

Παρατηρητής του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός: «Ο γιατρός μου ανέφερε τραυματία, δεν ξέρω για το περιστατικό»

Δυο εκθέσεις για το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός συνέταξε ο παρατηρητής. Στην πρώτη μετέφερε ενημέρωση του γιατρού για τραυματία και σε συμπληρωματική διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ξέρει αν έγινε περιστατικό.

Αναφορά σε τραυματισμό οπαδού -για τον οποίο ωστόσο δεν έχει προσωπική γνώση- κάνει στις εκθέσεις του ο παρατηρητής του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός.

Στην αρχική του έκθεση ο Αχιλλέας Γεωργακάκης μετέφερε ενημέρωση του γιατρού του αγώνα, σύμφωνα με την οποία ένας φίλαθλος χρειάστηκε να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Έπειτα, σε συμπληρωματική έκθεση που συνέταξε, θέλησε να διευκρινίσει ότι απλώς μετέφερε τη δήλωση του γιατρού και ότι ο ίδιος δεν έχει γνώση για το αν και πού σημειώθηκε περιστατικό.

Η πρώτη έκθεση του Γεωργακάκη αναφέρει

«Γενικές παρατηρήσεις: Στο 52ο λεπτό του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας οι οποίοι βρίσκονταν στην Θύρα 3 με αποτέλεσμα να επέμβει διμοιρία της Αστυνομίας η οποία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης επειδή η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Ο αγώνας διακόπηκε περίπου για 15 λεπτά για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα με φώναξε ο γιατρός του αγώνα κ. Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος για να μου αναφέρει ότι υπήρξε σοβαρά τραυματίας ένας φίλαθλος του οποίοι προσέφερε πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο υπήρχε στο γήπεδο από την αρχή του αγώνα. Ο αγώνας μετά τη διακοπή συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά. Οι αποστολές των ομάδων και οι διαιτητές προσήλθαν και αποχώρησαν κανονικά χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Καμία άλλη παρατήρηση».


Η συμπληρωματική έκθεση του Γεωργακάκη αναφέρει

«Σχετικά με την από 2/11/2018 έκθεση παρατηρητή του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Παναχαϊκής - Ολυμπιακού, που σας έστειλα, θέλω να συμπληρώσω τα εξής:

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο γιατρός του αγώνα κ. Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος έχει διατελέσει μάλιστα, διαιτητής επί σειρά ετών, με προσέγγισε και μου ζήτησε με επίμονο και επιτακτικό τρόπο να σημειώσω στην έκθεση μου γεγονός που ποτέ δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου ότι έγινε στους χώρους ευθύνης μου (δηλ. στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες κλπ), συγκεκριμένα ότι υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ενός φιλάθλου του οποίου μου είπε ότι προσέφερε πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Επειδή παρασύρθηκα από τα παραπάνω και συμπεριέλαβα τη δήλωση του γιατρού στην έκθεση μου χωρίς να γνωρίζω αν πράγματι συνέβη το εν λόγω περιστατικό και που, προβαίνω στην παρούσα διόρθωση και επιθυμώ να συναφθεί στην ανωτέρω έκθεση μου. Καμία άλλη παρατήρηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x