Ιταλία

Παρατίτσι: «Μιλάμε με την Μπαρτσελόνα – Τι ισχύει για Πογκμπά»

Τα δεδομένα της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους.

Μια… γεύση από το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, μιλώντας στο ιταλικό «Sky Sports», μην διστάζοντας να εξηγήσει και την υπόθεση με τον Πολ Πογκμπά.

Αρχικά, ο Φάμπιο Παρατίτσι, αφού επιβεβαίωσε ότι οι Μπουφόν και Κιελίνι θα παραμείνουν κανονικά στην ομάδα για ακόμα μία σεζόν, πρόσθεσε ότι γίνονται προσπάθειες και για την ανανέωση του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα.

Ωστόσο, οι… ειδήσεις δόθηκαν στη συνέχεια, αφού παραδέχθηκε ότι η Γιουβέντους μιλά με την Μπαρτσεόνα για μία περίπτωση ανταλλαγής του Πιάνιτς με τον Αρτούρ, λέγοντας: «Μιλάμε με την Μπαρτσελόνα, όπως όμως κάνουμε και με όλες τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Θα είναι ένα περίεργο καλοκαίρι. Θέλουμε ιδέες, ανταλλαγές και κάτι νέο για το επόμενο καλοκαίρι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Πολ Πογκμπά, «φωτογραφίζοντας» το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή που είναι το συμβόλαιό του.

«Είναι φανταστικός παίκτης. Κάτι όμως θα αλλάξει μετά την κρίση του κορωνοϊού. Ακόμα πιο λίγες ομάδες μπορούν να εγγυηθούν αυτή τη στιγμή ότι μπορούν να δώσουν τόσο υψηλά ποσά για μισθούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x