Champions League

«Παρέλαση» από σκάουτερ στο Καραϊσκάκη

Αρκετοί άνθρωποι ευρωπαϊκών συλλόγων βρέθηκαν στο Φάληρο για να δουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ και να τσεκάρουν υποψήφιους στόχους.

Πόλο έλξης αποτέλεσε για σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων η χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, στο φαληρικό γήπεδο υπήρχαν απεσταλμένοι της Άιντραχτ (που είχε στείλει άνθρωπό της και στο ματς με τον Βόλο), της Μάντσεστερ Σίτι, της Ντόρτμουντ, της Νόριτς, της Μίλαν, της Γκλάντμπαχ και της Σάουθάμπτον.

Επίσης, στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν και άνθρωπος του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της αναμέτρησης των Πειραιωτών στο Βελιγράδι για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (1/10).

Αξίζει να σημειωθεί επειδή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ ήταν πρώτο χρονικά (μαζί με εκείνο της Μπριζ-Γαλατασαράι) το παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, λόγω και του ενδιαφέροντος μετά την περσινή πορεία που είχαν οι Λονδρέζοι μέχρι τον τελικό του Champios League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x