Stoiximan Super League

Παρελθόν από την Ξάνθη Κάστρο και Σιλά

Τη λύση της συνεργασίας της με τους Ματίας Κάστρο και Σαλιμό Σιλά ανακοίνωσε σήμερα η Ξάνθη, ευχαριστώντας τους δύο παίκτες για την προσφορά τους.

Οι… προσθαφαιρέσεις καλά κρατούν στην Ξάνθη, ενόψει της νέας σεζόν και του ρόστερ που θα έχουν οι ακρίτες, που ανακοίνωσαν σήμερα το «διαζύγιο» τους με δύο ακόμα παίκτες.

Ο λόγος για τους Ματίας Κάστρο και Σαλιμό Σιλά, με την Ξάνθη να τους ευχαριστεί παράλληλα για όσα πρόσφεραν στη διάρκεια της παρουσίας τους και να τους εύχεται καλή συνέχεια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση
:
«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ματίας Κάστρο και Σαλιμό Συλλά, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός Ματίας Κάστρο σε 49 εμφανίσεις είχε 10 γκολ και 1 ασίστ την διετία που αγωνίστηκε με την ξανθιώτικη φανέλα.

Από τον Ιανουάριο του 2017 ο 25χρονος Γάλλος μπακ Σαλιμό Συλλά είχε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 2 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ με την Xanthi FC».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x