Γεύμα, παρέθεσε στη διοίκηση της Τράμπζονσπορ πριν το ματς στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση της ΑΕΚ. Μάλιστα, τιμήθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με τιμώμενο πρόσωπο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, Υπέρτιμο και Έξαρχο Μακεδονίας κ.κ. Παύλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέθεσε, με φόντο την Ακρόπολη, επίσημο γεύμα στους αξιωματούχους της UEFA και στη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ ενόψει του αποψινού αγώνα.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, ιεράρχης με ρίζες και καταβολές από τη μαρτυρική γη του Πόντου, ο οποίος επί δεκαπέντε χρόνια υπηρέτησε ως ηγούμενος στην Παναγία Σουμελά πριν αναδειχθεί σε Επίσκοπο της Εκκλησίας μας, ανέλυσε στον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ, κ. Αχμέτ Αγκάογλου, την καταγωγή του (οι γονείς του πατέρα του γεννήθηκαν στήν περιοχή του Τουρτουνίου, μια ορεινή περιοχή μεταξύ Τραπεζούντας καί Αργυρουπόλεως και οι γονείς της μητέρας του στην Κρώμνη) και του παρέδωσε ένα συμβολικό δώρο το οποίο θα τοποθετηθεί στο μουσείο της τουρκικής ομάδας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, κ.κ. Παύλος θα είναι καλεσμένος της ΠΑΕ ΑΕΚ και στον αποψινό αγώνα με την Τραμπζονσπόρ.

TAGS: A.E.K.