Γαλλία

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για τον Λουίς Ντίας!

Ο Λουίς Ντίας βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αποδεχθεί την επερχόμενη αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ και οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γάλλου σούπερ σταρ.

Σε μια μεταγραφική λίστα που περιλαμβάνει αρκετά ονόματα υπάρχει και εκείνο του Λουίς Ντίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κολομβία, ο 27χρονος ενδιαφέρει την Παρί, όπου παρακολουθεί στενά την άκρως παραγωγική σεζόν που διανύει με τη φανέλα της Λίβεπουλ.



Η αξία του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ξεπερνά τα 75 εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιό του με τους «reds» ολοκληρώνεται το 2027. Ο αγγλικός σύλλογος τον απέκτησε πριν από δύο χρόνια από την Πόρτο, καταβάλλοντας περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως θα συζητούσε το ενδεχόμενο πώλησής του στην κατάλληλη τιμή.

Δεδομένα, η Παρί θα κινηθεί για επιθετικούς στην προσπάθεια βελτίωσης της γραμμής κρούσης, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Εμπαπέ. Ο Ντίας αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, θέση που αν και η γαλλική ομάδα διαθέτει επιλογές, θα επιθυμούσε την απόκτηση ποδοσφαιριστών με αναγνωρισμένη αγωνιστική ικανότητα.

Φέτος μετράει 11 γκολ και πέντε ασίστ, σε συνολικά 38 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Αγγλίας αλλά και το Europa League.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x