Γαλλία

Πατέρας Εμπαπέ: «Αν δεν είχε φύγει ο Ζιντάν από την Ρεάλ Β' ο γιός μου θα είχε πάει εκεί το 2013»

Πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε βρεθεί ο Κιλιάν Εμπαπέ το 2013, όμως αυτό δεν έγινε τελικά και ο πατέρας του εξηγεί τον λόγο που ο γιος του κατέληξε στη Μονακό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είχε αποκτήσει τον Εμπαπέ με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που θα δαπανήσει για χάρη του η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο ESPN, ο πατέρας του παίκτη, Γουίλφριντ. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν γίνει το 2013, όταν ο Κιλιάν ήταν μόλις 15 ετών.

Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2012, ο μικρός Εμπαπέ είχε επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης για να γνωρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το ίνδαλμά του Ζινεντίν Ζιντάν. Εκεί έμεινε κατενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και τα αστέρια της ομάδας. Ένα χρόνο μετά ο Κιλιάν δεν κατέληξε στη «βασίλισσα» και ο πατέρας του εξηγεί τον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του γιου του.

«Είχαμε πολλές συναντήσεις με τον κύριο Ζιντάν, αλλά από τη στιγμή που έγινε βοηθός του Αντσελότι, πίστευα ότι δεν θα είχε πολύ χρόνο για να αφιερώσει στον Κιλιάν. Αν ο Ζιντάν είχε παραμείνει στη Ρεάλ Καστίγια, μάλλον θα είχε διαλέξει τη Ρεάλ αντί της Μονακό», εξηγεί ο Γουίλφριντ Εμπαπέ.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x