Stoiximan Super League

«Πάω στην Αθήνα», υποστηρίζει ο Τιοτέ, αλλά...

Μύλος επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με τον Σεΐκ Τιοτέ. Ο ίδιος υποστήριζε μετά το «ναυάγιο» με τη Γαλατασαράι ότι θα ταξιδεύει στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό, που όμως δηλώνει άγνοια.

Ανοικτό παραμένει το θέμα Σεΐκ Τιοτέ στον Ολυμπιακό (που συνεχίζει να αναζητά αμυντικό χαφ), σύμφωνα με τα υποστήριξε ο Ιβοριανός.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι χάλασε η μεταγραφή του στη Γαλατασαράι, καθώς «κόπηκε» στα ιατρικά όπως ανέφεραν τα Μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία. Έγινε λόγος για πρόβλημα στον αριστερό μηνίσκο.

Όπως αναφέρεται στον «Γαύρο», ο ίδιος ανέφερε, μιλώντας στο περιβάλλον του, ότι οδεύει προς Αθήνα ώστε να κλείσει στους «ερυθρόλευκους» και θεωρεί ότι ναυάγησε η έως χθες «κλεισμένη» μετακίνησή του στη Γαλατασαράι για άλλον λόγο και όχι επειδή δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει διάθεση για συζήτηση με τον Αφρικανό χαφ.

Στην παρούσα φάση, ο πρωταθλητής Ελλάδος δείχνει να ασχολείται με τον Ματιέ Φλαμινί για να ενισχυθεί στη μεσαία του γραμμή και με έναν ακόμη παίκτη που προέρχεται από την ισπανική αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x