Αγγλία

Πέμπτος μακροβιότερος προπονητής στην Ευρώπη ο Βενγκέρ!

Τα 21 χρόνια θητείας στον πάγκο της Άρσεναλ, καθιστούν τον Αρσέν Βενγκέρ τον 5ο μακροβιότερο στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης από το 1960.

Τα 21 χρόνια θητείας στον πάγκο της Άρσεναλ, καθιστούν τον Αρσέν Βενγκέρ τον 5ο μακροβιότερο στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης από το 1960, εξετάζοντας και τις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και τη δεύτερη από τις Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία!

Ο Αλσατός ετοιμάζεται να φτάσει μέχρι και το 23ο έτος παρουσίας στους «κανονιέρηδες» έπειτα από τη συμφωνία του για την παραμονή και την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2019.

Ο Βενγκέρ είναι ο μακροβιότερος αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα και από την απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο, είναι ο 5ος μακροβιότερος στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της 2ης κατηγορίας σε κάθε χώρα, αλλά και των τεσσάρων επαγγελματικών στρωμάτων του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Πρώτος είναι ο Γκι Ρου που στην Οσέρ βρέθηκε για 36 χρόνια από το 1964 έως και το 2000, έχοντας βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των Γάλλων και για ένα χρονικό διάστημα τη σεζόν 1961-1962 αλλά και ανάμεσα στο 2001 και το 2005.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x