Ιταλία

Πέρες: «Με τον Τότι στο γήπεδο όλα είναι διαφορετικά, είναι ένας θρύλος»

Το εγκώμιο του Τότι έπλεξε ο Μπρούνο Πέρες, τονίζοντας πως η παρουσία του προσδίδει το κάτι διαφορετικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φετινούς στόχους της Ρόμα.

Τον ηγέτη της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αποθέωσε ο Μπρούνο Πέρες, επισημαίνοντας πως με την παρουσία του δίνει άλλη πνοή στο σύλλογο.

«Όταν βρίσκεται ο Τότι στο γήπεδο όλα είναι διαφορετικά, είναι ένας θρύλος. Πάντα προσδίδει στο παιχνίδι κάτι ξεχωριστό και είναι σημαντικό για εμάς που βρίσκεται εδώ», τόνισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός και στη συνέχεια μίλησε για τον όμιλο των «τζιαλορόσι» στο φετινό Europa League:

«Είναι ένα δύσκολο γκρουπ, παρόλο που μπορεί να φαίνεται εύκολο, στο γήπεδο όλα είναι διαφορετικά. Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Ο Βραζιλιάνος, παράλληλα, προσέθεσε: «Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στο στόχο της Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα: «Πρέπει να παλέψουμε για τον τίτλο ως το φινάλε και να βρισκόμαστε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό είναι που σκεφτόμαστε διαρκώς, ενώ είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να πετύχουμε».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x