Stoiximan Super League

Περιμένουν «χρυσάφι» από Ζαμπά στον ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε ήδη η σχετική συζήτηση στον «Δικέφαλο του Βορρά», έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση του Βραζιλιάνου άσου στο Μπορίσοφ.

Πράματα και θάματα έκανε ο Λέο Ζαμπά στη νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 4-1 στην έδρα της ΜΠΑΤΕ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Βραζιλιάνος φορ πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ στα άλλα δύο τέρματα της ομάδας, καταφέρνοντας να προσελκύσει πάνω του όλα τα βλέμματα στην προχθεσινή αγωνιστική της διοργάνωσης.

Όπως γράφει η Live Sport, ήδη ξεκίνησε η σχετική κουβέντα για το μέλλον του παίκτη στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τα χρήματα που μπορεί να φτάσουν στην ΠΑΕ για εκείνον.

Στον ΠΑΟΚ έχουν τοποθετήσει ρήτρα 20 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Ζαμπά και διάφοροι μάνατζερ ισχυρίζονται πως αργά ή γρήγορα θα φτάσει μία ανάλογη πρόταση στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως η πιο επικερδής παραχώρηση ποδοσφαιριστή για τους Θεσσαλονικείς είναι εκείνη του Λούκας Πέρες, με 7,5 εκατ. ευρώ, αλλά ήδη οι ατζέντης λένε πως «αυτά δεν είναι τίποτα» μπροστά σε αυτά που πρόκειται να έρθουν για τον 20χρονο άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x