Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από τον Παναιτωλικό, βάσει και της εικόνας του ματς, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα να λέει πως οι Ηπειρώτες δεν έχουν καθόλου τύχη στα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μας έκανε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά πληρώσαμε μια αδράνεια από μια δεύτερη μπάλα που ήρθε στην περιοχή. Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που είχαμε»
, είπε αρχικά.

Για το ότι η ομάδα του δεν παίρνει βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του: «Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παίζει όσο καλύτερα μπορεί και να προσπαθεί, όπως έκανε και σε άλλα εκτός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το αν πήρε τους βαθμούς ή όχι. Πρέπει να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς».

Για τις βοήθειες που πήρε ο Παναιτωλικός από τις αλλαγές του: «Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Μόνη καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από δεύτερη μπάλα που τους δώσαμε εμείς. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά σήμερα».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.
TAGS: ΠΑΣ