Stoiximan Super League

Πετράκης: «Το θέλαμε πολύ το ματς»

Στην ανάγκη που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει το ματς με τον Λεβαδειακό και στο γεγονός ότι έχει περισσότερα «εργαλεία» στη διάθεσή του στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Ήταν ένα παιχνίδι που όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα το ήθελε πολύ. Εμείς, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος. Μετά το παιχνίδι αυτό είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ενέργεια που έβγαλαν και τη νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κόσμος βοήθησε σήμερα στη διάρκεια του ματς σε μια πολύ σημαντική μέρα για μας, καθώς θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από τη σημερινή εμφάνιση, να αφοσιωθούμε στη δουλειά και να ευχηθώ να είμαστε όλοι μαζί και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να ενισχύσουμε την εικόνα μας στο μέλλον».

-τον Παμλίδη και αν έστειλε το μήνυμα ότι πρέπει να παίζει περισσότερο: «Είναι αυτονόητο. Η εικόνα του κάθε παίκτη στην καθημερινότητα ενισχύει τη θέση του μέσα στην ομάδα».

-τα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων όχι μόνο ένα στοιχείο. Γύρισαν πολλοί παίκτες που έλειπαν, έχω πλέον περισσότερα όπλα και με μεγαλύτερο πλέον βαθμό ετοιμότητας, στη διάθεσή μου. Ο σχηματισμός που είχαμε σήμερα ήταν κι αυτός ένας παράγοντας, αλλά μπορεί να αλλάξει πάλι. Μας βοήθησε, όμως, τη δεδομένη στιγμή. Αλλά ξαναλέω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων που έφεραν τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x