Γαλλία

«Πιο μπροστά η Ρεν στη... μάχη για τον Γιόχανσον»

Έχει πέραση στο Championnat ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σουηδία, τουλάχιστον τρεις γαλλικες ομάδες έχουν βάλει στο… μάτι τον 28χρονο μέσο, με τη Ρεν να έχει καλύτερες πιθανότητες.

«Σφάζονται» για τον Γιάκομπ Γιόχανσον στη Γαλλία.

Όπως αναφέρεται στο fotbollskanalen.se, ο Σουηδός μέσος, ο οποίος δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, βρίσκεται στο στόχαστρο των Ρεν, Τουλούζ (έχει ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν) και Ναντ.

inner

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτήν τη στιγμή γίνεται «μάχη» ανάμεσα στις δύο πρώτες, με τη Ρεν να δείχνει ότι βρίσκεται πιο μπροστά στη συγκεκριμένη… κούρσα και να εμφανίζεται πιο «ζεστή». Άλλωστε, η προοπτική της είναι πιο ελκυστική. Ανεξαρτήτως των χρημάτων που ίσως να είναι πιο πολλά. Διότι, η ομάδα του Λαμουσί θα αγωνιστεί στο Europa League, διότι μια στροφή πριν το φινάλε είναι στην πέμπτη θέση και στο +5 από την έβδομη, που δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αντιθέτως, η Τουλούζ του Τζίμι Ντουρμάζ, που επίσης αγωνίζεται στην εθνική Σουηδίας, είναι στην 18η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x