Αλέξης Σαββόπουλος

Πήρε μια πρώτη νίκη κόντρα στην αμφισβήτηση o Καρυπίδης

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει στο sportfm.gr για το... σασπένς που είχε η κάλυψη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, την δυσπιστία μερίδας κόσμου και την επόμενη μέρα του Άρη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σαν να ήθελε να δώσει έξτρα σασπένς και να… ερεθίζει τη φαντασία όλων όσων μέχρι και την τελευταία στιγμή, διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δεν πρόκειται να βάλει το 1,2εκ και να καλύψει την ΑΜΚ της νέας ΠΑΕ Άρης, τοποθέτησε τα χρήματα κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό της προθεσμίας. Κάπου στις 14:00 βγήκε ο λευκός καπνός από την τράπεζα και οι… πιστοί αναφώνησαν habemus ιδιοκτήτη.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Ο 37χρονος επιχειρηματίας, αποδείχθηκε συνεπής στις δεσμεύσεις του, κάλυψε την ΑΜΚ και αν όλα πάνε καλά με τους αναγκαίους ελέγχους στους οποίους υπόκειται κάθε μέτοχος μιας ανώνυμης εταιρίας και η νέα εταιρία πάρει την άδεια, θα γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της καινούργιας ΠΑΕ.

Ακόμη και τώρα που έβαλε τα χρήματα, υπάρχουν αρκετοί που δεν πείθονται και διατηρούν ζωηρές επιφυλάξεις για την αίσια έκβαση του εγχειρήματός του. Υποχρεώθηκαν φυσικά να ανακρούσουν πρύμνη προσωρινά, αλλά το μικρόβιο της αμφισβήτησης δεν έχει βγει από τον οργανισμό τους.

Για όλους τους υπόλοιπους ο Θόδωρος Καρυπίδης, ό, τι έχει πει μέχρι στιγμής το έχει υλοποιήσει στο ακέραιο αν και παραδέχονται ότι δεν είναι… μεγιστάνας. Έφτιαξε μια καλή ομάδα που ανέβηκε αέρας στη Football League, είναι (πλην του τελευταίου διμήνου) συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις σε παίκτες και ερασιτέχνη, έχει καλή επαφή με την ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού, κάλυψε την ΑΜΚ. Είναι ο πρώτος επιχειρηματίας μετά τον Δημήτρη Κοντομηνά, που βάζει στον Άρη τόσα χρήματα και μάλιστα έχοντας έσοδα μόλις 83.000 ευρώ, σοβαρά προβλήματα στις παράλληλες επαγγελματικές του δραστηριότητες, ένα συνολικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και μπόλικη αμφισβήτηση. Άρα δικαιούται να στηριχτεί από τον κόσμο που είναι και το μεγάλο του παράπονο. Υπάρχουν αρειανοί που θα το κάνουν με ανιδιοτέλεια και προσμονή για καλύτερες μέρες.

Για όλους τους υπόλοιπους, ο Καρυπίδης είναι υποχρεωμένος να μιλήσει με πράξεις και είναι αλήθεια ότι έχει να κάνει πολλά και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Καταρχάς να φτιάξει μια ομάδα που του χρόνου τέτοια εποχή θα ετοιμάζεται για τη Σούπερ Λιγκ. Αυτό προϋποθέτει καλές μεταγραφές ώστε να μείνει και ένας αξιόλογος κορμός. Χρειάζεται οικονομική ηρεμία κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να έχει καλά αποδυτήρια. Οργάνωση και στελέχωση σε όλα τα επίπεδα, εξωστρέφεια, παρουσία και σεβασμό στα κέντρα των αποφάσεων. Υπάρχουν πολλά ακόμη. Ανέφερα τα πιο βασικά. Κυρίως όμως θα χρειαστεί τη στήριξη της μεγάλης δύναμης του Άρη, που είναι ο λαός του. Ελάχιστοι πέτυχαν τα τελευταία χρόνια να τον συσπειρώσουν. Για να δούμε αν θα καταφέρει να το πετύχει ο νεαρός επιχειρηματίας που τόσο ξαφνικά μπήκε στην κιτρινόμαυρη ανθρωπογεωγραφία πριν από δέκα μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x