Euro 2024

Πήρε το βραβείο του MVP της αγωνιστικής ο… δήμιος της Αργεντινής

Η φοβερή εμφάνιση του τερματοφύλακα του Περού, Πέδρο Γκαγιέσε, κόντρα στην Αργεντινή (0-0) ήταν αρκετή για να του χαρίσει το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής των προκριματικών στη Ν. Αμερική!

Σε πολύ δύσκολη θέση -αναφορικά με την πρόκρισή της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου- βρίσκεται η Αργεντινή.

Και γι’ αυτό ευθύνεται ο Πέδρο Γκαγιέσε! Ο τερματοφύλακας του Περού κατέβασε τα… ρολά στο ματς με την Αργεντινή, μην επιτρέποντας στον Μέσι και την παρέα του να σκοράρουν, μένοντας στο 0-0.

Η φοβερή εμφάνιση του πορτιέρε της Βερακρούζ, πάντως, ήταν αρκετή για να του χαρίσει και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της 17ης αγωνιστικής των προκριματικών στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής!

Για την εμφάνιση του Πέδρο Γκαγιέσε, μάλιστα, έκανε αναφορά και η FIFA στην ιστοσελίδα της. «Στο τέλος του Αυγούστου, ο Περουβιανός τερματοφύλακας δεν αγωνιζόταν καθώς είχε σπάσει ένα δάχτυλό του στο δεξί του χέρι. Στην επιστροφή του στις 5 Οκτωβρίου στο Μπομπονέρα του Μπουένος Άιρες, δεν θα μπορούσε να τα πάει καλύτερο. Δεν επέτρεψε στους Ντάριο Μπενεντέτο και Λούκας Μπίλια μεταξύ άλλων να σκοράρουν και έδωσε ασφάλεια στην ομάδα του αλλά και ένα αποτέλεσμα που ενθουσίασε ολόκληρη την χώρα του», ανέφερε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x