Αγγλία

Πογκμπά: «Ή εγώ ή ο Μουρίνιο!» - Σύννεφα και στη σχέση «Special One» - Σάντσες

Μεγάλα είναι τα προβλήματα ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδα «Τhe Sun», ο Πολ Πογκμπά δήλωσε στους συμπαίκτες του πως εάν μέχρι τον Ιανουάριο δεν έχει αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, τότε θα αποχωρήσει ο ίδιος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται να άνοιξε νέο «μέτωπο», αυτή την φορά με τον Αλέξις Σάντσες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο «Special One» είπε στον Χιλιανό ποδοσφαιριστή πως εάν δεν εξελίξει τον τρόπο παιχνιδιού του, καθώς διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, τότε θα κάνει πολύ καιρό να φορέσει ξανά φανέλα βασικού.

Ο Πολ Πογκμπά δήλωσε πως δεν θέλει να τσακώνεται άλλο με τον προπονητή του, σε συζητήσεις πού έκανε με τους συμπαίκτες του, οπότε εάν δεν αποχωρήσει ο Μουρίνιο μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα φύγει ο εκείνος.

Η τιμή πώλησής του είναι περίπου στα 225 εκ. ευρώ και κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι περιμένουν να αγοράσουν τον Πολ. Ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται βρίσκονται οι Μπαρτσελόνα, Παρί και Γιουβέντους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει το χειρότερο ξεκίνημά μας της από το 1989 και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος, με μόλις 10 βαθμούς.

Επιμέλεια:Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x