Ιταλία

Πογκμπά: «Νιώθω το Τορίνο σπίτι μου»

Για την επιστροφή του για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Τορίνο και την πρώην ομάδα του,τη Γιουβέντους, μίλησε σε συνέντευξή του ο Γάλλος άσος της Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο επερχόμενο ματς κόντρα στη Γιουβέντους και στην επιστροφή του για πρώτη φορά ως αντίπαλος στάθηκε ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε μόλις έγινε η κλήρωση. «Το περίμενα. Είναι τρελό, μίλησα με τον αδερφό μου το καλοκαίρι και του είπα, φαντάσου να κληρωθούμε με τη Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Το Τορίνο το νιώθω σπίτι μου, εκεί πέτυχα το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ».

Στη συνέχεια, ο 25χρονος άσος, μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί ακόμα με πολλούς πρώην συμπαίκτες του από τη Γιουβέντους. «Με τον Κουαρδάδο, τον Ντιμπάλα και πολλούς άλλους κρατάμε επαφές. Μιλάμε πολύ συχνά. Ήμασταν οικογένεια, είναι λογικό να έχουμε επαφές».

Τέλος υπογράμμισε τα όσα έμαθε στην ομάδα του Τορίνο. «Όταν αγωνίζεσαι δίπλα σε παίκτες όπως ο Πίρλο, ο Μπουφόν κι ο Κιελίνι, κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούριο, ακόμα κι αν είσαι βασικός σε μια ομάδα».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x