Ελλάδα

Ποινές φυλάκισης σε Μητρόπουλο και Ριαβόγλου για το μικρό Koriopolis!

Βγήκαν οι πρώτες αποφάσεις για το μικρό Koriopolis!Το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων επέβαλε ποινές φυλάκισης σε Θωμά Μητρόπουλο και Κωνσταντίνο Ριαβόγλου όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς.

Βγήκαν οι πρώτες αποφάσεις για το… μικρό Koriopolis. Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς, το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων επέβαλε ποινές φυλάκισης σε Θωμά Μητρόπουλο και Κωνσταντίνο Ριαβόγλου.

Στον πρώτο επεβλήθη ποινή φυλάκισης δύο ετών για δωροδοκία (στο ματς Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας) και πρόστιμο 30 χιλ. ευρώ. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την ημέρα.

Όσον αφορά τον πρώην μεγαλομέτοχο του Αγροτικού Αστέρα, του επεβλήθη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για δωροδοκία σε 3 παιχνίδια. Αυτά είναι τα: Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 (28/10/2009), Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 (13/3/2009) και Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009).

Το δικαστήριο του επέβαλε επίσης πρόστιμο 35 χιλ. ευρώ, ενώ η ποινή του Ριαβόγλου είναι με τετραετή αναστολή, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα και υπό την επιμέλεια και επιτήρηση επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Αθώος κρίθηκε ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, όπως και ο πρώην μεγαλομέτοχος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Διονύσης Κωτούλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x