Stoiximan Super League

«Πόκερ» με Καρίγιο, στη γωνία για Ρομπίνιο

Δύο εξαιρετικές περιπτώσεις για την ενίσχυση της επίθεσης έχουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος διαπραγματεύεται την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ρομπίνιο.

Είναι δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό πως ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι θα ενισχυθεί με παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, με στόχο μία καλύτερη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Αυτό, άλλωστε, τόνισε και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αναμένεται να βάλει 10 εκατ. ευρώ μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Από την Τρίτη υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν προσφέρει 6,5 εκατ. ευρώ και τον Χάρα ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Εστουδιάντες για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο. Χθες η διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου αποκάλυψε πως πρόταση για την Αργεντινό φορ έχει καταθέσει και η Ίντερ, χωρίς να γίνει γνωστή η προσφορά της.

Δεν αποκλείεται, όμως, να είναι ένα «παιχνίδι» της Εστουδιάντες, η οποία επιθυμεί να ανεβάσει και άλλο την τιμή του 24χρονου παίκτη, καθώς αυτή τη στιγμή η μοναδική πρόταση που έχουν στα χέρια τους αποδεδειγμένα είναι εκείνη των νταμπλούχων Ελλάδας. Ενδιαφέρον υπάρχει όντως από την Ίντερ, ενώ έχουν ακουστεί η Μονακό, η Ντόρτμουντ, η Γκλάντμπαχ και η Μπενφίκα, ενώ έχει απορριφθεί πρόταση της Άντερλεχτ που έφτασε τα 4 εκατ. ευρώ.

Το άλλο όνομα που παίζει για την ενίσχυση της επίθεσης είναι εκείνο του Ρομπίνιο, ο οποίος φαίνεται πως δεν τα βρίσκει με τη Σάντος για την παραμονή του στη Βραζιλία. Ο διεθνής άσος έχει ζητήσει πενταετές συμβόλαιο, με το υπάρχων να λήγει στις 30 Ιουνίου και παρουσιάζεται θετικός σε όποια (δελεαστική) πρόταση φτάσει στα χέρια του.

Αν και δεν έχουν κάνει ακόμα την κίνησή τους, οι Πειραιώτες φέρονται να ετοιμάζουν πρόταση κοντά στα 2 εκατ. ευρώ που μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων θα ανέβει και άλλο το συγκεκριμένο ποσό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x