Stoiximan Super League

Ποτουρίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Θα μπορούσε να μην δοθεί πέναλτι στη φάση με τον Μακέντα»

Την αντίθεση του στην απόφαση να δοθεί πέναλτι στη φάση με τον Φεντερίκο Μακέντα στο χθεσινό Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3 τόνισε ο παίκτης των Κρητικών, Γιάννης Ποτουρίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την άποψη πως θα μπορούσε να μην δοθεί πέναλτι στη φάση με τον Φεντερίκο Μακέντα στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο αμυντικός του ΟΦΗ, Γιάννης Ποτουρίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Επίσης, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της νίκης που πέτυχε η ομάδα του (3-1) και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας από την Κρήτη δήλωσε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Βάιο Τσούτσικα:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν σημαντικό ματς, ήταν «κλειδί» για εμάς, μπήκαμε αποφασιστικά στο γήπεδο, παλέψαμε για την νίκη και από το ημίχρονο το πιστέψαμε. Έτσι, κάναμε φάσεις και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Η ομάδα και σε άλλα ματς κάνει φάσεις, μας έλειπε το γκολ, όμως βγάλαμε αντίδραση. Ευτυχώς βάλαμε τρία γκολ και αυτό μας δίνει παραπάνω ψυχολογία. Γενικά, ο Παναθηναϊκός από την αρχή της φετινής σεζόν έχει χτίσει μία πολύ καλή ομάδα».

Για το κρίσιμο ερχόμενο ματς της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης: «Σίγουρα από σήμερα κοιτάμε να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς το οποίο θα είναι δύσκολο, εμείς πρέπει να δουλέψουμε όπως πάντα. Θα δούμε τα σημεία που πρέπει χτυπήσουμε, δεν πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη και χρειάζεται να δείξουμε αποφασιστικότητα».

Για τις διαμαρτυρίες στο πέναλτι στην φάση με τον Μακέντα: «Αυτά γίνονται, ο αμυντικός και ο επιθετικός τραβιούνται συνήθως. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αλλά εγώ θεωρώ πως δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο πέναλτι σε τόσο κρίσιμο ματς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x