Γενικά

Πού το πάει ο Γκέκας; (video)

Δεν υπάρχει άμυνα στην Τουρκία που να μπορεί να σταματήσει τον Φάνη Γκέκα! Το κατάλαβε από πρώτο χέρι και η Τραμπζονσπόρ που είδε τον διεθνή φορ να πετυχαίνει γκολάρα (10ο φετινό).

Δεν... υπάρχουν αυτά που κάνει στη Τουρκία ο Φάνης Γκέκας! Το αποδεικνύει από αγώνα σε αγώνα, τινάζοντας τα δίχτυα της οποιαδήποτε ομάδας βρεθεί στο δρόμο του!

Τελευταίο θύμα του Έλληνα επιθετικού η Τραμπζονσπόρ (δεν έπαιξε ο Αβραάμ)! Γιατί όταν στο 23' ο... Θεός της Ακισάρ σηκώθηκε απ' το ύψος του πέναλτι(!) έστειλε την μπάλα συστημένη στην αντίπαλη εστία, μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα.

Και κάπως έτσι επιβεβαιώνει πως αυτή τη στιγμή είναι μακράν του δεύτερου ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στη γείτονα χώρα, φτάνοντας τα 10 γκολ(!) στα πρώτα εννιά ματς του (σε Κύπελλο και πρωτάθλημα).

Είναι ενδεικτικό, δε, πως «χτύπησε» για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ μόλις σε δύο δεν έχει δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ! Έστω κι αν η γεύση που έμεινε είναι γλυκόπικρη, δεδομένου ότι δεν ήρθε το τρίποντο για την ομάδα του (1-1).



Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x