Ισπανία

Πουλά για να αγοράσει η Μπαρτσελόνα

Ποσό 80 εκατ. ευρώ από πωλήσεις βασικών της παικτών επιδιώκει να βάλει στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα για να κάνει «ηχηρές» μεταγραφές. Γιορέντε και Μαρκίνιος οι πρώτοι στόχοι.

Η επιχείρηση «αναδόμηση» της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο δυναμικό της ομάδας θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές, με δυνατές μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με τη «Sport», οι Καταλανοί σκοπεύουν να βάλουν στα ταμεία τους ένα συνολικό ποσό 80 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις των Ντάνιελ Άλβες, Σεσκ Φάμπρεγας και Αλέξις Σάντσες.

Παράλληλα, οι δύο πρώτοι μεγάλοι στόχοι για την ενίσχυση της ομάδας είναι ο Φερνάντο Γιορέντε και ο Μαρκίνιος. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές με τη Γιουβέντους και την Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα για τον Ιταλό φορ και τον Βραζιλιάνο αμυντικό αντίστοιχα. Δεν αποκλείεται, δε, στις προτάσεις για την απόκτησή τους να συμπεριληφθούν για τον μεν Γιορέντε ο Σάντσες και για τον δε Μαρκίνιος ο Άλβες, καθώς ο Χιλιανός φορ και Βραζιλιάνος μπακ αποτελούν στόχο των πρωταθλητών Ιταλίας και Γαλλίας αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x