Stoiximan Super League

«Κόλπο γκρόσο» με Αμπέντ!

Και στο τέλος περνάει του… Παναθηναϊκού! Δουλεύοντας μεθοδικά την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, το «τριφύλλι» έκανε την υπέρβαση και συμφωνώντας με τη Νιούκαστλ, ξαναντύνει τον Αλγερινό στα πράσινα.

Ξανά στα πράσινα ο Μεχντί Αμπέντ!

Ύστερα από πολύωρες συζητήσεις κι αφού χρειάστηκαν άψογοι (όπως αποδείχθηκε) χειρισμοί από το «τριφύλλι», επιτεύχθηκε συμφωνία με τη Νιούκαστλ κι ο διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου θα επιστρέψει στην ομάδα.

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος πίεσαν πολύ τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος έριξε τελικά τις απαιτήσεις του από το επταψήφιο νούμερο που κινούνταν.

Για να πλησιάσουν, ωστόσο, οι δύο πλευρές χρειάστηκε να ανέβει οικονομικά και ο Γιάννης Αλαφούζος, που έκανε οικονομική υπέρβαση για να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή, αλλά και του κόσμου.

Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν, απομένουν τα τυπικά για να τελειώσει η μεταγραφή. Δηλαδή, να περάσει ο παίκτης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Θυμίζεται ότι ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2013-14, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας. Έκανε 28 εμφανίσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 7 γκολ (συν 4 εμφανίσεις στα play off με 2 γκολ), άλλες 6 στο Κύπελλο με 1 γκολ, ενώ αποτέλεσε έναν και από τους αγαπημένους της εξέδρας, σκοράροντας στη μεγάλη νίκη του «Καραϊσκάκη».



Όσο για την περυσινή σεζόν -και παρόλο που ο Αμπέντ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Νιούκαστλ- εντούτοις δεν πέρασε απαρατήρητος, κάνοντας 13 εμφανίσεις στην Premier League και άλλες 3 στο Λιγκ Καπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x