Stoiximan Super League

«Πρέπει να προσέξουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Τη δέουσα προσοχή καλούνται να δείξουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να μπορέσουν να περάσουν στις επόμενες φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως δήλωσε ο Αντώνης Μήνου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στα χθεσινά τους παιχνίδια για την 3η προκριματική φάση του Europa League εμφανίστηκε ο Αντώνης Μήνου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας τόνισε πως οι δύο ομάδες θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στους επαναληπτικούς τους, κάτι που ισχύει βέβαια και για τον ΠΑΟΚ που θα έχει τη δύναμη της έδρας του κόντρα στον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Μήνου στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Σάββα Λιβάνιο και Γιώργο Σπανομανώλη

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης: «Ήταν μία καλή αρχή. Ο Παναθηναϊκός έχει κάποιες σχετικές αλλαγές στο παιχνίδι του και παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ. Ο κόσμος έχει δικαιολογημένα απαιτήσεις από την ομάδα, επειδή τα προηγούμενα χρόνια είχε μία τέτοια πίεση που δεν ήταν τόσο απαιτητικός. Κατά την προσωπική μου άποψη, έχει περάσει το περιθώριο που είχε δώσει στην ομάδα».

Για το χθεσινό ματς της ΑΕΚ στην Γαλλία: «Μπόρεσα και είδα και τους δύο αγώνες. Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε. Στην ΑΕΚ έχουν περιθώριο υπομονής, αφού ήταν πολλά χρόνια μακριά από την Ευρώπη. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν ερχόταν, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Θέλει όμως προσοχή ο επαναληπτικός, επειδή οι πιο έμπειρες ομάδες είναι πιο επικίνδυνες ομάδες εκτός έδρας».

Για την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια μέχρι στιγμής στον πάγκο της «Ένωσης»: «Οι προσθήκες που έκανε η ομάδα δεν έπαιξαν. Δεν είδαμε τον Αλμέιδα, οι υπόλοιποι παίκτες είναι από την περσινή σεζόν. Δεν έχει βάλει ακόμα τη δική του σφραγίδα. Το χθεσινό ματς ήταν ιδιόμορφο, επειδή υπολόγισε τον αντίπαλο και έπαιξε περισσότερο για το αποτέλεσμα. Είναι νωρίς ακόμα για τον κρίνουμε, είναι καινούργιος προπονητής στην ομάδα».

Για τους Στιλ, Ανέστη και Καπίνο που υπερασπίζονται αυτή τη στιγμή τις εστίες των «μεγάλων» ομάδων: «Και οι τρεις έχουν προϋποθέσεις να είναι στις μεγάλες ομάδες. Πολλά πράγματα εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τερματοφύλακας παίρνει την ευθύνη και των κακών εμφανίσεων μίας ομάδας, δηλαδή αν η ομάδα δέχεται γκολ όλοι τα ρίχνουν σε εκείνον. Και ο Μπάρκας, που είναι επίσης στην ΑΕΚ, είναι καλός. Και ο Ολυμπιακός είναι έχει έναν καλό ξένο τερματοφύλακα (τον Λεάλι). Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως πρέπει να ξεχωρίσουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε ότι οι σύλλογοι ενισχύονται ξανά από ξένους παίκτες και αυτό στοιχίζει και στην Εθνική μας ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει και τις ακαδημίες, ενώ υπάρχουν πάντα Έλληνες τερματοφύλακες εκεί. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Τάκης Οικονομόπουλος στον συγκεκριμένο τομέα. Μην ξεχνάμε ότι ο Καπίνο ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, ο Ταμπάκης και ο Βελλίδης επίσης. Αυτά τα παιδιά ήταν χρόνια στον Παναθηναϊκό και αυτό βοηθούσε τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό πρέπει να συνεχίσει να γίνεται, ανεξάρτητα αν στο τέλος παίξουν σε άλλες ομάδες».

Για την παρουσία του Στιλ αυτά τα χρόνια στο «τριφύλλι»: «Λογικά από τη στιγμή που έχει τη θέση βασικού κρίνεται ότι πρέπει να μείνει. Ο Στιλ είναι η τρίτη του χρονιά και αυτό δείχνει πως υπάρχει πίστη σε εκείνον και θέλουν να παραμείνει στην ομάδα. Προσωπικά, θα ήθελα - αυτό που λέω χρόνια - οι μεγάλες ομάδες να παίζουν με Έλληνες τερματοφύλακες που θα είναι πιο έτοιμοι για την Εθνική».

Για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ: «Ο Άγιαξ, όπως είπα νωρίτερα και για την Σεντ Ετιέν, έχουν εμπειρίες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παίκτες που παίζουν αρκετά χρόνια σε μεγάλα πρωταθλήματα δεν σκέφτονται ότι παίζουν εντός ή εκτός έδρας. Ανεξάρτητα το τι λένε, όταν μπαίνει στο γήπεδο δεν σκέφτεται τι γίνεται στην εξέδρα. Για αυτό πρέπει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει αργούς παίκτες συνολικά και αν δεν είναι προσεκτικός, τότε θα έχει προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x