Κύπελλο Ελλάδας

Πρίγιοβιτς για το γκολ: «Δεν είναι τίποτα, έχω πετύχει και ωραιότερα…»

Μετριοπαθής, αλλά και πεπεισμένος ότι μπορεί να πετύχει ακόμα καλύτερα γκολ απ’ αυτό που υπέγραψε τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Την αυτοπεποίθηση που τον χαρακτηρίζει στο γήπεδο έδειξε και στις δηλώσεις του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ χαμήλωσε τους τόνους για το νικητήριο γκολ που πέτυχε.

«Σκεφτόμουν να τη στείλω (σ.σ. μπάλα) στο απέναντι “Γ” αλλά τελικά δεν έγινε. Δεν ήταν κάτι κακό τελικά. Έχω πετύχει κι άλλα τέτοια γκολ. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Έχω πετύχει και πιο ωραία. Ελπίζω να σκοράρω πολλά τέτοια», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το που αισθάνεται πιο άνετα να παίζει, σημείωσε: «Κυρίως μέσα στην περιοχή. Εκεί είμαι πιο επικίνδυνος. Αλλά όπως είδαμε και σήμερα και έξω είμαι ικανός. Αλλά προτιμώ μέσα στην περιοχή».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν αγωνίζεται από την αρχή των αγώνων, ο Πρίγιοβιτς απάντησε: «Έχω πει ότι δεν είμαι 100% έτοιμος. Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ περισσότερο».

Αναφερόμενος, δε, στον επαναληπτικό με την Ξάνθη στην Τούμπα, είπε: «Σίγουρα έχουμε κάνει ένα πρώτο βήμα. Έχουμε και τον επαναληπτικό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε το δεύτερο ημίχρονο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x