Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Μπακασέτα στην ΑΕΚ - Χάνει τη βασική προετοιμασία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ χάνει όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Μπακασέτας. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM o Γιώργος Τσακίρης, ο παίκτης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο.

Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος θα χάσει ο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης».

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Κιέλτσε μαζί με τους άλλους διεθνής, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στο αριστερό γόνατο.

Ο Μπακασέτας την προηγούμενη βδομάδα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, αλλά το πόδι του δεν έχει επανέλθει ακόμα πλήρως, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβαρυνθεί με την προετοιμασία.

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς σταδιακά ως τις 10 Ιουλίου και δεν θα είναι έτοιμος λογικά στο πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπακασέτας, που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΣ και επιβαρύνθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής στη Βοσνία ή θα πάει λοιπόν στο Κιέλτσε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, ή θα ξεκινήσει με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» από την Πολωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x