Ελλάδα

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι»

Η απόκτηση του Πιέρρου Σωτηρίου από την Κοπεγχάγη πίκρανε τον Ολυμπιακό όπως υποστήριξε ο πρόερδος του ΑΠΟΕΛ, Πέτρος Πετρίδης κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Μάριο Μπέιν.

Η μεταγραφή του Πιέρρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πέτρος Πετρίδης.

Ο Κύπριος επιθετικός βρισκόταν για αρκετό καιρό στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Πειραιά και μάλιστα η ιστορία παρουσιαζόταν ως τελειωμένη με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να μετακομίσει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας του κυπριακού συλλόγου ωστόσο, αποκάλυψε πως η πρόταση της δανέζικης ομάδας ήταν ψηλότερη από αυτή των «ερυθρολεύκων» και έτσι δεν μπορούσε να υπάρξει αρνητική απάντηση.

«Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι λόγω του Πιέρου. Η πρόκληση και η προσφορά από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουμε να την αρνηθούμε ή να σκεφτούμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν» ήταν τα λόγια του κ. Πετρίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x