Γαλλία

Πρόεδρος Νις: «Ο Μπαλοτέλι θα φύγει από την ομάδα»

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Νις, Ζαν Πιέρ Ριβέρ, ο Μάριο Μπαλοτέλι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, ς, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κυανής Ακτής.

Τους τελευταίους μήνες του φαίνεται πως περνάει ο Μάριο Μπαλοτέλι στη Νίκαια και στη Νις.

Ο 28χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, καθώς ακόμα ψάχνει τα «πατήματά» του στη γαλλική ομάδα. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και το καλοκαιρινό «σίριαλ» που διαδραματίστηκε, όταν ο διεθνής Ιταλός βρέθηκε μια «ανάσα» από τη Μαρσέιγ, αλλά τελικά παρέμεινε στην ομάδα της Νίκαιας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας και να μείνει αρκετά πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης. Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό έχει μπει κανονικά στα πλάνα του Πατρίκ Βιεϊρά, χωρίς, όμως, να έχει πετύχει κάποιο γκολ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, ο πρόεδρος της ομάδας, Ζαν Πιέρ Ριβέρ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι. Ο "ισχυρός" άνδρας της Νις αποκάλυψε πως ο «Σούπερ Μάριο» θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

«Νομίζω πως κάθε παίκτης που δεν είχε καλή προετοιμασία δυσκολεύεται αρκετά στο πρώτο μέρος της σεζόν. Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά δεν σκοράρει. Αυτό τον έχει ρίξει ψυχολογικά» δήλωσε αρχικά ο 61χρονος ιδιοκτήτης της ομάδας και πρόσθεσε πως: «Ο Μάριο δεν έχει χάσει το ταλέντο του, όταν βρει πάλι τον παλιό του εαυτό τότε όλοι θα κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν».

«Όσον αφορά μια πιθανή ανανέωση δεν νομίζω πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως θα τελειώσει η συνεργασία μας στο τέλος της χρονιάς», συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x