Βέλγιο

«Προελαύνει» η Κλαμπ Μπριζ

Δε σταματά η «προέλαση» της Κλαμπ Μπριζ ούτε στα πλέι οφ της Jupiler League για τον τίτλο, με τους «μπριζουά» να νικούν στο 90’ 1-0 την Γκενκ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» στην πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης.

Η Μπριζ νίκησε, έστω και με πέναλτι του Ρεφαέλοφ στο 90’, την Γκενκ του Νίκου Καρέλη 1-0 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Jupiler League και ξέφυγε με +9 στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας από τις δεύτερες Αντερλεχτ και Γάνδη και έκανε ένα ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Νίκου Καρέλη, που δεν αγωνίστηκε, έμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης και δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει την έξοδο στο Europa League.

Οι «μαυρομπλέ» ήταν ανώτεροι, θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» νωρίτερα, αλλά «σφράγισαν» την υπεροχή τους με το πέναλτι του Ρεφαέλοφ στο 90'.


Η σύνθεση της Μπριζ: Φερμίρ, Κουλς, Μίτροβιτς, Μεσέλ, Ντενσβίλ, Λιμπόμπ, Νακάμπα, Βόρμερ, Βάνακεν, Ντιαμπί (64' Ρεφαέλοφ), Ουέσλεϊ (64' Ντένις)



Τα αποτελέσματα πρώτης αγωνιστικής των play-offs τίτλου:

Παρασκευή 30/3
Σταντάρ Λιέγης - Σαρλερουά 1-0
(85' Εντμίλσον)

Κυριακή 1/4
Άντερλεχτ - Γάνδη 0-2
(47' Ντεζαγκίρε, 86' Κούμπο)

Δευτέρα 2/3
Μπριζ - Γκενκ 1-0
(90'+3 πέν. Ραφαέλοφ)


Η βαθμολογία των play-offs τίτλου:
1. Μπριζ 37

2. Γάνδη 28

3. Άντερλεχτ 28

4. Σαρλερουά 26

5. Σταντάρ Λιέγης 25

6. Γκενκ 22


Έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ για την έξοδο στο Europa League οι Αντβέρπ και Οστάνδη με το μεταξύ τους 3-3 στην Αμβέρσα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x