Champions League

Προφυλάσσεται o Mέσι με Ίντερ ενόψει Classico

Δεν θα αγωνιστεί με τους «Νερατζούρι» ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα για να είναι φρέσκος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (14/12) και στο μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (18/12).

Η πρόκριση στη φάση των «16» έχει εξασφαλιστεί για τη Μπαρτσελόνα, μαζί με την πρωτιά του ομίλου και η συνέχεια στη La Liga είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Το Σάββατο (14/12) υπάρχει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Τετάρτη (18/12) ακολουθεί το Classico απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έτσι, στο ματς με την Ίντερ αναμένεται να μην χρησιμοποιηθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστος στο ματς με την αιώνια αντίπαλο, αλλά και πιο πριν με τη Σοσιεδάδ.

Ο Ισπανός προπονητής επιβεβαίωσε την απουσία του ηγέτη των «μπλαουγκράνα» στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Μέσι θα ξεκουραστεί, τίποτα περισσότερο. Ερχόμαστε από σημαντικά παιχνίδια και έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά και αποφάσισα ορισμένοι παίκτες να μην παίξουν».

Αν μη τι άλλο ευχάριστα τα νέα για την Ίντερ, με την ομάδα του Κόντε να «καίγεται» για τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x