Γενικά

Νέα μπλεξίματα για Πρόμες: Συνελήφθη και κρατείται στο Ντουμπάι για διακίνηση κοκαΐνης!

Ο Κουίνσι Πρόμες δεν κατάφερε να επιστρέψει στη Ρωσία με την αποστολή της Σπαρτάκ Μόσχας, αφού κρατείται από τις αρχές του Ντουμπάι με μπόλικες κατηγορίες να τον βαραίνουν.

Μπλεξίματα με τον νόμο φέρεται να έχει για ακόμη μια φορά ο Κουίνσι Πρόμες. Ο Ολλανδός εξτρέμ ο οποίος έχει απασχολήσει μπόλικες φορές τις αρχές της χώρας του και έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για σειρά αδικημάτων αλλά αποφεύγει τη σύλληψη διότι αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Μόσχας και διαμένει στη Ρωσία, τώρα φαίνεται πως κρατείται από την αστυνομία του Ντουμπάι.

Ο πρώην σταρ του Άγιαξ σταμάτησε στον έλεγχο των συνόρων και δεν του επετράπη να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του πίσω στη Ρωσία, μετά από μια περιοδεία στα ΗΑΕ. Ο λόγος είναι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα οι Άραβες να τον κρατήσουν προσωρινά.

Ο Πρόμες καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο σε έξι χρόνια φυλάκιση για τη συμμετοχή του σε λαθρεμπόριο άνω των 1.350 κιλών κοκαΐνης τον Ιανουάριο του 2020. Πέρυσι τον Ιούνιο, ο Ολλανδός καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση επειδή μαχαίρωσε τον ξάδερφό του. Προσφάτως, κατηγορήθηκε επίσης τον περασμένο Μάιο για συμμετοχή σε λαθρεμπόριο κοκαΐνης, η οποία… αναχαιτίστηκε στην Αμβέρσα τον Ιανουάριο του 2020 σε μορφή δύο παρτίδων των 650 κιλών και των 713 κιλών η καθεμία. Εικάζεται ότι η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη σε ένα φορτίο από τη Βραζιλία, από όπου τα ναρκωτικά μεταφέρονταν σε δύο κοντέινερ στην πόλη του Βελγίου.

Πλέον, μένει να φανεί το πώς θα χειριστεί την εν λόγω υπόθεση το ρωσικό κράτος και η ομάδα, προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο και μια συμφωνία για την επιστροφή του Πρόμες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x