Ιταλία

Προς Γιουβέντους ο Σάμι Κεντίρα

Παρά το ενδιαφέρον της Σάλκε και την προοπτική να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Γερμανός διεθνής, φαίνεται πως δελεάζεται περισσότερο από την προοπτική της «Μεγάλης Κυρίας».

Στο τέλος Ιουνίου, ο Σάμι Κεντίρα μένει ελεύθερος από την Ρεάλ και οι προτάσεις για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του είναι πολλές. Τις προηγούμενες εβδομάδες, φαινόταν ιδιαίτερα αυξημένη, η πιθανότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Σάλκε. Ωστόσο, μετά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Γιουβέντους, ο Κεντίρα, βλέπει με πιο θετικό μάτι, να μετακομίσει στο Τορίνο.

Ο Γερμανός χαφ, θεωρεί μεγαλύτερη πρόκληση για να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, την μετακίνηση του στην ιταλική ομάδα, που έχει μόνιμη παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος έχει φτάσει μέχρι τον τελικό. Από την άλλη η Γιουβέντους αναζητά τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το κενό των Πογκμπά και Πίρλο, αλλά και μια ενδεχόμενη πώληση του Αρτούρο Βιντάλ, αν έρθει κάποια ικανοποιητική προσφορά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, η μετακίνηση του Κεντίρα στο Τορίνο, αναμένεται να οριστικοποιηθεί.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x