Champions League

«Προσγείωσε» τους μικρούς του ΠΑΟΚ η Τότεναμ

Δεν κατάφερε την υπέρβαση η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ. Παρά την υποστήριξη του κόσμου, οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ηττήθηκαν 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι αποκλείστηκαν από τους «16» του Youth League.

Την εξαιρετική πορεία της στο Youth League ολοκλήρωσε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ.

Οι πιτσιρικάδες του Πάμπλο Γκαρσία δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Τότεναμ και χάνοντας 1-0 στην Τούμπα, αποκλείστηκαν από τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Μπροστά σε περισσότερους από 10.000 φίλους του «δικεφάλου» που βρέθηκαν στις εξέδρες, οι Άγγλοι πήραν το προβάδισμα στο 12’ με κοντινή κεφαλιά του Λάιονς-Φόρστερ.

Τα πράγματα ωστόσο έγιναν ακόμα χειρότερα στο 33’, όταν αποβλήθηκε ο Τσιγγάρας και οι γηπεδούχοι έπρεπε να ψάξουν με αριθμητικό μειονέκτημα την ισοφάριση.

Παρόλο λοιπόν που έφτιαξαν κάποιες φάσεις, δεν το κατόρθωσαν και η Τότεναμ (που είχε και δυο δοκάρια με τον Ρόουλς στο δεύτερο ημίχρονο) πανηγύρισε εντέλει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (81’ Μανιώτης), Χατζηστραβός ( 84’ Μελετίδης), Δούμτσης (46’ Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (76’ Πουρνάρας), Γαϊτανίδης (84’ Πανίδης).

ΤΟΤΕΝΑΜ (Τ. ΜακΝτέρμοτ): Όστιν, Χιντς, Κίρκεν, Γουάιτ, Εγιομά, Λάιονς-Φόρστερ, Ρόουλς, Όκλει-Μπουθ (90+2' Οκεντίνα), Μπένετ (87’ Κλάρκ), Σασούα, Γουόλκοτ (67’ Μαγκομά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x