Ιταλία

Προσπαθεί για το μεγάλο μπαμ η Κάλιαρι!

Για το διπλό "χτύπημα" με Ερνάνες και Ίσλα προσπαθεί η Κάλιαρι, εκμεταλλευόμενη τις άριστες σχέσεις με τη Γιουβέντους.

Το πολύ μεγάλο "μπαμ" που θα της αλλάξει επίπεδο επιχειρεί να πραγματοποιήσει η Κάλιαρι. Η ομάδα της Σαρδηνίας βρίσκεται εδώ και ημέρες σε επαφές με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Χιλιανού διεθνούς αμυντικού μέσου, Μαουρίτσιο Ίσλα, όμως την Τετάρτη τα ιταλικά Μέσα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον και για τον Βραζιλιάνο μέσο της «Γηραιάς Κυρίας», Ερνάνες.

Οι νησιώτες επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τις άριστες σχέσεις που έχουν με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, καθώς υπάρχει ήδη δίαυλος μεταξύ των δύο ομάδων. Πέρυσι, στην ομάδα της Σαρδηνίας "μετακόμισε" ο τερματοφύλακας Μάρκο Στοράρι, ενώ φέτος η Κάλιαρι έχει ήδη αποκτήσει από τη Γιουβέντους τον Σιμόνε Παντοΐν.

Σίγουρα, αυτή η διπλή μεταγραφή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού η Γιουβέντους κοστολογεί τον Ερνάνες γύρω στα 8-8,5 εκ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του αγγίζει τα 3 εκ. ευρώ το χρόνο. Για να γίνει η μεταγραφή, πρέπει η Γιουβέντους να ρίξει τις απαιτήσεις της. Σε περίπτωση που ο παίκτης καταλήξει στην Κάλιαρι, είναι σχεδόν βέβαιο πως μέρος του ποσού θα καλυφθεί από την ομάδα του Τορίνου.

Για τον Ερνάνες, έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Κίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x