Super League 2

«Προσπαθούσαν μέχρι και σήμερα να πάρουν αναβολή»

Για κινήσεις που αποσκοπούσαν στην αναβολή της εκδίκασης των προσφυγών στο ΣΤΕ, μέχρι και την τελευταία στιγμή, έκανε λόγο ο Νίκος Στράτος ξεκαθαρίζοντας πως το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χαρούμενος από το γεγονός ότι εκδικάστηκαν κανονικά οι προσφυγές κατά του γηπέδου της ΑΕΚ από το ΣΤΕ εμφανίστηκε ο Νίκος Στράτος. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» τόνισε πως γίνονταν προσπάθειες μέχρι και την τελευταία στιγμή ώστε η υπόθεση να αναβληθεί, πράγμα που όπως είπε ευτυχώς δεν συνέβη.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το γήπεδο θα ανήκει αποκλειστικά στην ΑΕΚ και πως η «Δικέφαλος», θα είναι απλώς η κατασκευάστρια εταιρία.

Αναλυτικά:

«Αυτό που προσωπικά με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι η υπόθεση εκδικάστηκε. Να ξέρετε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έγινε προσπάθεια για αναβολή ακόμα και σήμερα υπήρξε προσπάθεια για αναβολή, είμαστε όμως ευχαριστημένοι γιατί κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και αυτό που θέλω είναι να ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά, γιατί ακούγονται διάφορα είναι ότι το γήπεδο θα είναι ιδιοκτησία του σωματείου ΑΕΚ και η Δικέφαλος ΑΕ είναι απλώς η εταιρεία που θα φτιάξει το γήπεδο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x