Stoiximan Super League

Πρόσω ολοταχώς για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Μια απ' τις τελευταίες προπονήσεις τους επί ελληνικού εδάφους, προτού φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. «Σόλο» οι Εσιέν και Στιλ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του, προτού φύγει για το βασικό στάδιο αυτής, με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί.

Ο Γιάννης Αναστασίου, όπως αναμενόταν, είδε τον Λουκ Στιλ να κάνει ξανά ατομικό πρόγραμμα (λόγω της οξείας οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί και που θα τον αφήσει εκτός για 2-3 μέρες), ενώ και ο Εσιέν ακολούθησε το προγραμματισμένο δικό του πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι παίκτες του τριφυλλιού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί κι ενώ κοντοζυγώνει η μέρα που θα «πετάξουν» για Ολλανδία.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Oosterbeek, το διάστημα 3-12 Ιουλίου και εκεί θα αντιμετωπίσει σε φιλικά ματς (τηλεοπτική κάλυψη απ' τη NOVA) τις Αρνεμ, Κλαμπ Μπριζ και Αγιαξ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x