Ισπανία

Πρόταση για τον... νέο Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα (vid)

Σε μια επένδυση για το μέλλον θέλει να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα, η οποία θα καταθέσει πρόταση στην Παλμέιρας για το νέο μεγάλο διαμάντι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Γκάμπριελ Ζεσούς.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες που κυκλοφορούν, έχοντας χαρακτηριστεί (χωρίς να είναι ο μόνος) από τους συμπατριώτες του ο νέος Νεϊμάρ. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων και ένας από αυτούς, η Μπαρτσελόνα, ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την «Sport», η νταμπλούχος Ισπανίας θα καταθέσει πρόταση ύψους 19 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. ως μπόνους για τον ταλαντούχο επιθετικό της Παλμέιρας, με εκπρόσωπο του συλλόγου να ταξιδεύει στη Βραζιλία ώστε να «κλείσει» τη μεταγραφή.

«Πρόκειται για μια επένδυση, όμως στο σύλλογο θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η καταλανική εφημερίδα, που προσθέτει ότι η Μπαρτσελόνα είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

«Η Μπάρτσα είναι όνειρο ζωής. Γνωρίζω τις δυνατότητές μου και τι μπορώ να δώσω. Δουλεύω πολύ σκληρά και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Εμπιστεύομαι όλους τους ανθρώπους που είναι στη ζωή μου, την απόφαση για το μέλλον μου όμως θα την πάρω εγώ», δήλωσε ο Ζεσούς.

Τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει λίγο η κατάσταση με τα δικαιώματα, τα οποία -όπως συμβαίνει συνήθως στη Βραζιλία- είναι μοιρασμένα: Το 55% κατέχει ο εκπρόσωπός του, το 30% η Παλμέιρας και ο ίδιος το υπόλοιπο 15%.



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x