Ισπανία

Προτιμά Εζίλ από Κουτίνιο ο Μέσι-Ποιος ο λόγος

Ο Μέσι πρότεινε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον Μεσούτ Εζίλ ως ελεύθερο, παρά να μπουν και πάλι σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο.

Το σίριαλ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Κουτίνιο φαίνεται να έχει κουράσει όχι μόνο τους ανθρώπους της Λίβερπουλ αλλά και τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily star», ο Αργεντινός πρότεινε στους ανθρώπους της καταλανικής ομάδας να μην ασχοληθούν άλλο με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου και αντί αυτού να επικεντρωθούν στην απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ από την Άρσεναλ.

Αυτό, διότι ο Γερμανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άρσεναλ, με τις πιθανότητες που υπάρχουν για να ανανεώσει με τους «κανονιέρηδες» να είναι μηδαμινές, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Έτσι, σύμφωνα με τον Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» όχι μόνο θα εξοικονομούσαν πάρα πολλά χρήματα, που θα ξόδευαν για την απόκτηση του Κουτίνιο, αλλά θα πρόσθεταν και στο ρόστερ τους έναν από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο, όπως είναι ο 29χρονος άσος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x