Stoiximan Super League

Πρωταθλητές χειμώνα οι νέοι του Παναθηναϊκού!

Ούτε στην Ξάνθη σταμάτησε το «τρένο» του ΠΑΟ! Η Κ20 του συλλόγου πέρασε με 2-0 από την ακριτική πόλη και παραμένοντας αήττητη στον πρώτο γύρο, στέφθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, στο +6 από Ατρόμητο, ΠΑΟΚ.

Δεν έχει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός των… Κωστήδων!

Η Κ20 των Φραντζέσκου και Ταράση πέρασε με «διπλό» και από τη Ξάνθη (0-2) και παραμένοντας αήττητη, στέφθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, στο +6, μάλιστα, από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ (36 βαθμοί έναντι 30).

Οι «πράσινοι», που είχαν στη σύνθεσή τους και ένα παιδί από την Κ17, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος είναι γεννημένος το 2001, ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους, και πέτυχαν άλλο ένα «τρίποντο», μετουσιώνοντας τις ευκαιρίες τους σε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο…

Αρχικά, μετά από φάση διαρκείας, στο 57', προηγήθηκαν με τέρμα του Ζωγραφάκη, με τον Εμμανουηλίδη, στο 87', να «γράφει» το τελικό σκορ, με υπέροχο τρόπο, αφού πέρασε τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από πάνω τον γκολκίπερ της Ξάνθης.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Αλεξανδρόπουλος, Θεοχάρης, Ζερβόπουλος, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Ξεπαπαδάκης (60' Δημήτρουλας), Αποστολάκης (46' Βλαχόπουλος), Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης (85' Ντιρμίσι), Σέχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x