Γερμανία

Πρώτοι… μάγκες

Το πρώτο της Σούπερ Καπ πανηγυρίζει η Βόλφσμπουργκ. Παρότι η Μπάγερν ήταν με το ένα χέρι στην…κούπα, ο Μπέντνερ έστειλε το ματς στα πέναλτι κι εκεί οι «λύκοι» δεν φοβήθηκαν τον Νόιερ (1-1κ.α, 5-4πεν.)

Όπως έκλεισε την περσινή, έτσι άνοιξε και τη νέα σεζόν η Βόλφσμπουργκ… με κούπα! Παρότι η Μπάγερν προηγήθηκε και βρέθηκε αγκαλιά με το Σούπερ Καπ, οι «λύκοι» της το πήραν μέσα από τα χέρια της κάνοντας την ανατροπή στα πέναλτι (1-1 κ.α, 5-4).

Η Μπάγερν ξεκίνησε καλύτερα και άγγιξε το γκολ μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Μπόατενγκ να σημαδεύει το δοκάρι, όμως η Βόλφσμπουργκ δεν… μάσησε και ζόρισε τον Νόιερ και τους αμυντικούς του. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Ντε Μπρούιν «πέταξε» μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ (42’). Ότι δεν έκαναν οι «λύκοι» στο πρώτο ημίχρονο το έκανε ο Ρόμπεν για τους Βαυαρούς στο ξεκίνημα του δεύτερου (49’). Από εκεί και πέρα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έριξε τον ρυθμό και πήγε το παιχνίδι στα μέτρα της. Στο φινάλε οι παίκτες του Χέκινγκ τα έπαιξαν όλα για όλα κι εν τέλει δικαιώθηκαν με τον Μπέντνερ να μετατρέπει σε ασίστ το παράλληλο γύρισμα του Ντε Μπρούιν και να στέλνει με κοντινό πλασέ (89’) το ματς στα πέναλτι (δεν προβλέπεται παράταση).

Οι εκτελέσεις:

1-0 Βιδάλ
1-1 Ροντρίγκες
1-1 Αλόνσο (Χαμένο το έπιασε ο Κάστελς)
1-2 Ντε Μπρούιν
2-2 Ρόμπεν
2-3 Σίρλε
3-3 Λαμ
3-4 Κρούσε
4-4 Ντάγκλας Κόστα
4-5 Μπέντνερ

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x