Αγγλία

Ψάχνει αντικαταστάτη του Μπατσουαγί η Τσέλσι

Οι πρωταθλητές Αγγλίας φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει τρεις παίκτες για την αντικατάσταση του Βέλγου φορ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Μπορεί το ξεκίνημα του Άλβαρο Μοράτα στην Τσέλσι να είναι εκπληκτικό, παρόλα αυτά οι «μπλε» στερούνται εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση πίσω από τον Ισπανό, όπως έδειξε και το πρόσφατο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, στο οποίο ο 24χρονος φορ απουσίαζε.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Τσέλσι δεν έχουν μείνει καθόλου ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις του Μίσι Μπατσουαγί, ο οποίος δεν δείχνει ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ισπανό όποτε κληθεί να το κάνει.

Μάλιστα σύμφωνα με την «The Telegraph» οι Λονδρέζοι έχουν ήδη βγει στην αγορά και έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Βέλγο στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Τα τρία ονόματα παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της Τσέλσι, φαίνεται να είναι οι Κρίσταν Μπεντέκε της Κρίσταλ Πάλας, Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ και Ρίτσμοντ Μποάκι του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μπεντέκε είναι ένας επιθετικός που αρέσει πολύ στον Αντόνιο Κόντε και σίγουρα η απόκτησή του μοιάζει πολύ πιο εύκολη περίπτωση από αυτή του Τζέιμι Βαρντυ από τη Λέστερ.

Τέλος όσον αφορά τον Μποάκι, πρόκειται για έναν 24χρονο Γκανέζο επιθετικό ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στην Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο έχει σκοράρει συνολικά 28 τέρματα σε 37 εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x