Αγγλία

«Ψήνει» τον Χάαλαντ για Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ

Σημαντική θεωρείται η παρουσία του Νορβηγού προπονητή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για το παιδί – θαύμα της Σάλτσμπουργκ.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ και τα 8 γκολ που πέτυχε στο φετινό Champions League.

Ο νεαρός σταρ απασχολεί μεταξύ άλλων τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Γιουβέντους, τη Ντόρτμουντ και τη Λειψία, ενώ υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» που δεν έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Ωστόσο, το προβάδισμα έναντι όλων φαίνεται πως έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω της παρουσίας του Όλα Γκούναρ Σόλσκιερ με τον οποίο ο 19χρονος επιθετικός είχε συνεργαστεί στη Μόλντε προτού μετακομίσει στην Αυστρία.

Μάλιστα, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» φέρεται να ετοιμάζει ταξίδι στην Αυστρία για συναντηθεί με τον Χάαλαντ και την οικογένεια του.

Οι Άγγλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως στο συμβόλαιο του διεθνούς άσου υπάρχει ρήτρα, η οποία προβλέπει πως μπορεί να φύγει τον Ιανουάριο με 24 εκατ. ευρώ και το καλοκαίρι θα ανέβουν οι απαιτήσεις της αυστριακής ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x