Ιταλία

«Ράγισαν» καρδιές για το Χέιζελ! (video/photos)

Μία από τις τραγωδίες που σημάδεψε την ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δεν ξεχνιέται. Πόσω μάλλον, από τους οπαδούς της Γιουβέντους, που προκάλεσαν ανατριχίλα για τους 39 νεκρούς του Χέιζελ.

Ξέρουν να πανηγυρίζουν στην Γιουβέντους, όμως ξέρουν και να τιμούν. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι στο ματς κόντρα στη Νάπολι, προκαλώντας ανατριχίλα για τους 39νεκρούς του Χέιζελ.

Στο συμβολικό 39ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Juventus Stadium», οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» έδειξαν πως δεν ξεχνούν αλλά και δεν θα ξεχάσουν τα θύματα της τραγωδίας στις 29 Μαΐου του 1985 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στην Λίβερπουλ.



«Κανείς δεν πεθαίνει στ' αλήθεια εάν ζει στις καρδιές αυτών που μένουν πίσω, για πάντα», ήταν το κεντρικό μήνυμα στην κερκίδα των οργανωμένων, που συνοδεύτηκε με χαρτόνια τα οποία έφεραν τα ονόματα των θυμάτων.

inner

inner

Νωρίτερα, ο Αλέγκρι και οι παίκτες του έκαναν τον γύρο του θριάμβου, πριν την έναρξη του ματς, για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Λάτσιο, την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Ρώμη.

inner

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x