Ιταλία

Ραϊόλα: «Τον Ιανουάριο θα κάνω ότι μπορώ για να πάει ο Ματουιντί στη Γιουβέντους»

Ότι περνάει από το χέρι του θα κάνει ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα για να πάρει μεταγραφή ο Μπλεζ Ματουιντί στη Γιουβέντους τον προσεχή Ιανουάριο.

Μπορεί η Γιουβέντους να παραχώρησε τον Πολ Πογκμπά ενός αστρονομικού ποσού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρει έναν ισάξιο αντικαταστάτη του.

Ως ένας τέτοιος θεωρείται ο Μπλεζ Ματουιντί, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει σύντομα από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, και η Γιουβέντους φαντάζει ως μια εξαιρετική επιλογή.

Το όνομα του 29χρονου χαφ είχε συνδεθεί έντονα με τους «μπιανκονέρι» το περασμένο καλοκαίρι, με την περίπτωσή του ωστόσο να μην ολοκληρώνεται, μιας και οι δυο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή για να επιτευχθεί το deal.

Η μεταγραφή του Ματουιντί στη Γιουβέντους, πάντως, μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα που θα κάνει ότι είναι εφικτό για να γίνει ο πελάτης του κάτοικος Τορίνο.

Ο διάσημος μάνατζερ, συγκεκριμένα, τόνισε: «Τον Ιανουάριο, αν είναι στο χέρι μου, θα κάνω ότι είναι εφικτό για να πάει ο Ματουιντί στη Γιουβέντους».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x